Услуги

Визуелната претстава на било кој идеен и замислен проект, создава целосно реална претстава на проектот, стилот и буџетот, пред самата реализација на истиот.
Сопствена замисла
•Изработуваме 3D визуелизација на идејни решенија според сопствена замисла и претстава.
Според дадени димензии
•Изработуваме визуелизација на 3D проекти според дадени димензии, видови материјали, слики...
Мебел по Меркa
•Изработување на мебел по мерка од различен материјал (иверица, МДФ, шперплоча масив).Реализација на проект
Совети и идеи
•Професионално советување, размена на идеи и помагање во креирањето на идејно решение за визуелизација на одреден простор.
Изработки на CNC машина
•Изработка на декоративни панели, соодветни решетки за радијатори, разни видови на панели, облоги, елементи од шперплоча, декоративни огледала од цело парче.Сечење на CNC машина на неправилни форми.Изработка на текстура, текст и разни форми на медијапан или дрво.