Спална соба Чс

Кревет со позадина: Корпус иверка 38 мм, позадина дрво.

Плакар со лизгачки врати: Aлуминиумски шини Sevrol. лице комбинација медијапан 8мм со иверка 8 мм

Client: Zi-Group

Комода: Корпус Иверка, лице фиоки медијапан мат.

Release Date: October 24, 2017

Category: