Тин соба Вк

Кревет: Материјал дрво бор, мрежа.

Работна маса: Материјали дрво бор, мрежа.

Client: Виктор

Фиокар и полици и плакар.: Корпус иверка, лице иверка.Полици дрво бор.Плакар корпус иверка, лице и рачки мдф.

Ѕид- тапет: https://dagg.mk/

Release Date: November 19, 2017

Category: