Дизајн на кујна Н

Информации за проектот: Дизајн на кујна со шанк по дадена спецификација од клиент: Материјали кои се користени: Лице: Иверка сјај U1358 Плотна: TopStar 3301 Садопер:Alveus Praktik 70 Додатоци:SensioPod + Power&Usb Se80050CH. Подни плочки: Newland tortora Ѕидни плочки:Emozioni pearl

Category: